+359895550920 contact@dspbg.bg

УСЛУГИ в ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Обучение за пръскане със закупена от нас техника.

За да достигнем до момента, когато можем да кажем “Ние знаем как” сме направили голям брой експерименти и сме прекарали много часове във въздуха за да опознаем оборудването, което предлагаме и кога то е ефективно. Ако станете наш клиент с удоволствие ще споделим нашия опит за да постигнете максимално бързо пълните възможности на вашата нова техника. За съжаление не можем да Ви помогнем за техника от друг производител. Въпреки, че на пръв поглед всичко е същото – това не е съвсем така и рискуваме да се окажем точно толкава неподготвени, колкото и Вие.

Оценка състоянието на посевите

При използване на специализирана камера и алгоритми могат да се забележат промени до седмица по-рано от момента в който човешкото око започва да забелязва разлика в зеления цвят, тъй като е установено, че здравите листа отразяват светлината по различен начин от просто заразените или сухите. GPS координатите на проблемните зони могат да се изпратят на дрон-пръскачката или на колесната техника за нужното третиране. Това Ви спестява разходи т.к. може променяте количеството на торове и пестициди дори и в рамките на един участък.
В резултат получавате подобряване на добива чрез своевременно откриване на проблеми и спестяване на разходи чрез оптимизиране на количествата на препаратите