+359895550920 contact@dspbg.bg

ДРОН ПРЪСКАЧКИТЕ

на ТТА

Дрон пръскачката лети над посевите и не ги мачка, без проблем обработва високо израснали култури, където колесната техника ще нанесе непоправими поражения (царевица, слънчоглед и др.);

Работи и при кални терени и влажно време – когато колесната техника затъва, незаменими са за оризища;

За разлика от самолетното пръскане, дронът лети непосредствено над посевите, прецизно без застъпване или пропускане и не разсейва пестициди над съседни терени;

Подходящо е за обработка на силно наклонени или терасирани терени;

Малкият диаметър на капчиците и завихрянето от витлата прави по-добро разпределението на пестицидите и подобрява крайния ефект, като спестява до 90% от водата и до 30% от пестицидите и намаля остатъците от тях в културата, като в същото време държи оператора на разстояние.

Направете живота по-здравословен и спестете разходи с TTA

M6E-1
TIANNONG M6E-1 е първата модификация от 6-тото поколение земеделски дрон пръскачка на Beijing TT Aviation Technology Co.Ltd и е от най-икономичните цялостни решения за селскостопанско пръскане.
M6E-1 е водоустойчив, с дълъг полет, лек корпус от материал с висока якост и е лесен за ремонт. Мощните безчеткови двигатели гарантират чувствителност и лекота на управлението. Захранването се  осигурява от литиево-полимерни батерии, което гарантира простота на работа и поддръжка. Системата за следване на терена гарантира еднаквост на резултатите, а направените от нас тестове на пръскането доказват отличното му представяне.
По-нова версия е оборудвана с FPV камера и LED светлини. Можете да наблюдавате в реално време, движението на дрона и състоянието на вашата реколта, а с LED светлините са вече възможни и нощните полети!

M6E-X Version 2
Идва с изцяло нов софтуер, с прецизно (±2cm) позициониране, система за избягване на препятствия, по-голяма гърловина за лесно пълнене и високо точен разходомер, с който настройката на дозиронето се прави с точност до 2%.
Както и предходния модел е снабден с FPV камера за  наблюдението в реално време и двойна LED светлина за нощни полети!

M6E-G200
Новият 16 литров дрон пръскачка от TTA

TTA M6E-G200 е представител на тежката категория пръскащи дронове. Има 16-литров резервоар, въглеродна структура и висока производителност. С него можете да напръскате до 18 дка с едно излитане или до 480дка за един работен ден.